Новини
Надзвичайні події

На Хмельниччині вода забрала три життя

У Нетішині втопилися чоловік та жінка, а на Городоччині після пошуків з води витягнули тіло рибалки.

Повідомлення рятувальникам від поліції про те, що під час купання у річці Горинь втопилися дві людини, надійшло 3 липня вранці. Після двогодинного обстеження поверхні річки та акваторії дна водолазами-волонтерами та рятувальниками було виявлено два тіла: жінки 1983 року народження та чоловіка 1986 року народження.

Це вже друга поспіль надзвичайна подія, пов’язана із загибеллю людей на воді, яка сталася у цьому місці – на каналі, що з’єднує річку Горинь та озеро «Стариця».

Тож рятувальники Нетішина нагадують та застерігають місцевих мешканців та гостей міста, які приїздять на відпочинок, аби вони утримувалися від купання у цій водоймі, оскільки вона є дуже небезпечною.

Вчора, 5 липня, рятувальники Городоччини також від поліції отримали звістку, що на березі річки Смотрич в селі Лісогірка знайшли речі рибалки, якого протягом декількох годин розшукували правоохоронці та місцеві мешканці.

В результаті проведених пошукових робіт тіло чоловіка знайшли та доставили на берег. Загиблий виявився мешканцем Городка 1953 року народження.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter