Новини
Інфраструктура

На об’їзній міста Хмельницького продовжують ремонтні роботи

На автодорозі Н-03 Житомир-Чернівці, км 190 – км 192, від межі м. Хмельницького до кільцевої розв’язки на об’їзній міста, підрядним підприємством ТзОВ «Дорбуд Сервіс Груп» виконуються роботи із поточного дрібного ремонту.

Тут працюють над влаштуванням тонкошарового покриття типу «Сларі-Сіл». Суть технології полягає в тому, що на попередньо вирівняну поверхню автодороги укладається суміш, яка заповнює невеликі тріщини та пустоти, чим формує захисний шар.

“Такий шар зносу типу «Сларі-Сіл» являє собою сформовану литу емульсійно-мінеральну суміш до складу якої входять: катіоноактивна бітумна емульсія, мінеральний матеріал, щебінь дрібних фракцій, вода, цемент та спеціальні добавки”,- повідомляє служба автомобільних доріг.

Даний вид ремонту виконується з метою продовження терміну служби існуючого дорожнього покриття, адже шар зносу, який укладається, запобігає негативному впливу природно-кліматичних факторів, забезпечує необхідну шорсткість та водонепроникність покриття.

У такий спосіб, на ділянці, протяжністю 2 км, на виїзді з міста, влаштовується покриття у два шари, загальною товщиною 25 мм.

Рух автотранспорту по такій поверхні відкривається вже через 2-3 години після укладання.

Читайте також: На двох вулицях Хмельницького дві ночі буде ускладнений рух

Автор: Наталя Кошай

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter