Новини
Дозвілля

Як хмельничани американську мрію дегустували (ФОТО, ВІДЕО)

Ще не встигла громада Хмельницького висушити купальники після купальської ночі, як на березі Південного Бугу з’явилось гамірне американське містечко.

Вже другий рік поспіль у календарі літніх заходів є кілька днів з легким присмаком гамбургерів й нотками кантрі.

«Американський пікнік» – новий формат родинного відпочинку, який торік запропонувало хмельничанам міське управління культури і туризму ХМР.

І, навіть попри карантинні обмеження, святкування і цього року не оминуло територію парку «Молодіжний».

Протягом двох днів – 18 та 19 липня – відвідувачі гостини в американському стилі мають змогу насолоджуватись традиційними активностями та наїдками, поширеними у Сполучених Штатах Америки.

Серед спортивних активностей гості пікніка найчастіше обирали баскетбол. З охотою й завзяттям за м’яч змагались і великі, й малі.

А для поціновувачів головоломок та ігор на логіку ініціативні представники Молодіжного центру підготували не тільки розмаїття спортивно-інтелектуальних забав, а й солодкі подарунки за проявлену активність.

Окремою фото-меккою стали для гостей численні тематичні фото-зони – від традиційної арки, прикрашеної зірковими прапорцями, до справжньої тераси ковбойського салону.

Музичну атмосферу американського містечка створював гурт «Grace», даруючи гостям класику кантрі.

І якщо минулого року цей гурт виступав на розігріві у колег зі Штатів, то цей пікнік учасники кантрі-бенду запам’ятають, як дебютний у якості музичних хедлайнерів події.

Ну і, звичайно, довгоочікуваний родинний пікнік вдало доповнювали їстівні смаколики й гастрономічні ексклюзиви від закладів харчування міста.

Крім традиційних гамбургерів й хотдогів, гості могли поласувати стравами, приготованими на відкритому мангалі, та різноманітні солодощі.

Для повного занурення в атмосферу американського вікенду організатори припасли ще й кінопоказ.

Тож і цьогорічне пікнікування дарує хмельничанам надзвичайну можливість мандрів за океан – до берегів американської мрії!

Детальніше про те, яким був американський пікнік у Хмельницькому, дивіться у відео каналу Nagolos TV.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter