Новини
Здоров’я

У Хмельницькому – нові хворі на COVID-19

Про п’ять нових лабораторно підтверджених випадків хвороби повідомили у Хмельницькій міській раді.

Станом на ранок 20 липня від початку пандемії в обласному центрі зафіксовано 75 випадків захворювання на COVID-19.

Нові випадки:

  • жінка, 21 рік, з числа контактних осіб;
  • жінка, 27 років, хвороба виявлена в результаті тестування підозри;
  • чоловік 43 роки, з числа контактних осіб;
  • жінка, 49 років, з числа контактних осіб;
  • чоловік, 62 роки, виявлений в результаті тестування підозри.

Всі хворі лікуються амбулаторно. З цсієї кількості хворих у Хмельницькому 56 осіб одужали, 17 хворіє (8 лікується в стаціонарі), 2 померли.

На території Нетішинської ОТГ станом на сьогодні COVID-19 від початку епідемії підтверджено у 74 осіб. З них: 71 – одужала, 1 – летальний випадок.

На Хмельницькій АЕС всього підтверджено 18 випадків захворюваності на COVID-19, з них 17 осіб одужало.

На лікуванні перебуває 2 мешканців Нетішина, з них один – працівник ХАЕС. За інформацією Центру ПМСД м. Нетішин, на території міської ОТГ на самоізоляції перебуває 14 осіб. Завершився період самоізоляції у 847 осіб.

У Кам’янці-Подільському коронавірусну інфекцію подолали 135 кам’янчан. 15 мешканців міста проходять лікування. За останніх три доби зафіксовано один новий випадок захворювання, повідомляють у міській раді.

Нагадаємо, днями повідомили про летальний випадок у мешканця Кам’янець-Подільського району, в якого був підтверджений COVID-19/

На території Славутської міської ОТГ станом на сьогодні зареєстровано 7 лабораторно підтверджених випадки захворювання на COVID-19. Три пацієнти одужали, один лікується у Хмельницькій інфекційній лікарні, ще троє – амбулаторно. Нових випадків хвороби серед мешканців Славутської міської ОТГ не виявлено, повідомляють у міській раді.

За інформацією Славутського центру ПМСД, на території Славутського району (включно з містом Славута), самоізоляції перебувають 32 мешканці громади.

Всього у Хмельницькій області за інформацією міської ради – 990 випадків захворювання. Кількість летальних випадків – 23.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter