Новини
Суспільство

На Хмельниччині попрощаються із загиблим воїном

Ізяславчанина Василя Кравченка, який загинув у зоні ООС, поховають сьогодні на батьківщині.

26-річний мешканець Ізяслава Василь Кравченко, який захищав Україну у зоні ООС, загинув 20 лип­ня під час бою з російськими загарбниками, що зас­то­су­вали стрі­лець­ку зброю різ­них ка­ліб­рів та гра­на­то­ме­ти різ­них сис­тем. Внаслідок ворожого обстрілу військовий отримав поранення, не­су­міс­не з жит­тям.

У зоні ООС Василь Кравченко перебував з 2018 року. У час­ти­ні, яка дислокується у Ма­рі­упо­лі, ніс вій­сько­ву служ­бу на по­са­ді стар­шо­го стріль­ця десантно-штурмового взводу десантно-штурмової роти 503-го окремого батальйону морської піхоти. Там же, у Маріуполі, навесні цього року військовий одружився з місцевою мешканкою. В Ізяславі у воїна залишилися батьки та сестра.

Прощання із загиблим воїном відбудеться сьогодні в Ізяславі. За попередньою інформацією, тіло бійця привезуть у місто о 9 ранку. Орієнтовно о 12.30 у Свято-Миколаївському храмі (вул. Незалежності, 93) відбудеться панахида, після чого Василя Кравченка поховають, за інформацією видання “День за днем”, на Алеї Сла­ви.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter