Новини
Спорт

«Агробізнес» отримав штраф, а президент ФК – відсторонений

Скандал з побиттям арбітра футбольного матчу на Хмельниччині закінчився відстороненням президента футбольного клубу.

Олегу Собуцькому, почесному президенту «Агробізнеса», контрольно-дисциплінарний комітет Української асоціації футболу довічно заборонив будь-яку футбольну діяльність за нанесення тілесних ушкоджень арбітру Юрію Іванову, який судив гру проти «Миная».

Також “Sport.ua” інформує: клуб з Волочиська отримав штраф у розмірі 500 тисяч гривень та заборону грати на своєму стадіоні. Раніше Собуцького відсторонили від посади віце-президента Української асоціації футболу.

Спілка воїнів АТО Волочищини раніше заявляла, що удари Юрію Іванову завдав один з ветеранів. Колишній учасник бойових дій запитав у арбітра родом з Донецької області: «Я твою землю від окупантів захищав, навіщо ж ти нас на полі вбиваєш?», на що отримав відповідь: «Я тебе туди не кликав», що і стало причиною побиття.

Сам же Олег Собуцький пояснював, що намагався стримати фанатів, і запропонував сам зайти до суддівської кімнати, щоб передати невдоволення уболівальників, але кілька людей зайшли з ним. Один з них і завдав ушкодження арбітру, а Собуцький стверджував, що намагався перешкодити цьому.

Автор: Наталя Кошай

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter