Новини
Події

«Мотопробіг Єдності 2020»: зупинка у Хмельницькому

Четвертий рік ініціативні байкери України стають учасниками 20-ти денної подорожі 54-ма містами країни, мета якої є збереження єдності моторуху й єдності держави.

Мото-подорож протяжністю понад 6 тисяч кілометрів стартувала з Ужгорода 20 липня і завершиться 2 серпня на острові Хортиця.

Проїхавши через всю країну, зупиняючись у кожному місті-учаснику прихильники спорту на мотоциклах передаватимуть естафету єдності – український державний прапор і кримсько-татарський стяг.

Організатор мотопробігу Миколи Спірідонов зауважує:

«Ціль подорожі проста, щоб ми всі були дружні та єдині. Подорожували одне до одного в гості , знайомились та довго товаришували. Захід зі сходом, південь із північчю. Ми всі єдині та разом і не має значення більш нічого, ми є мотоспільнота!.. Все це під прапором України.

Ми Відвідаємо місто Маріуполь Вирушимо до міста Чонгар, де передамо прапор Кримоськотатарського народу, таким чином надішлемо месседж, що Крим був , буде та є частиною України.»

Цього року четвертий день маршруту  «Дубно-Тернопіль-Хмельницький-Вінниця» пролягав через наше місто.

До межі Тернопільської та Хмельницької областей, що знаходиться на автошляху Е50 в населеному пункті Мислова, байкери прибули близько другої дня 23 липня.

На цій зупинці до гурту мотоциклістів приєднались місцеві байкери.

Далі мотоциклетна колонна у супроводі двох патрульних машин прослідувала центром Хмельницького.

Вже за годину учасники мотопробігу були на міському Майдані Незалежності, а вже о 16.00 відправились на межу Хмельницької та Вінницької областей.


Організатори наголошують, що мотопробіг не є політичним заходом і категорично проти присутності в його рамках будь-яких партій та їх символіки.  

Автор: Ольга Нікітіна

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter