Новини
ДТП

Наслідки автотрощі на Хмельниччині ліквідовували рятувальники

У дорожньо-транспортній пригоді, яка сталася в Ярмолинецькому районі, постраждало двоє людей. Ще одного госпіталізували для обстеження.

У ДТП поблизу села Солобківці потрапили легковики Renault Kangoo та Ford Mondeo. За попередньою інформацією, водій «Renault» пішов на обгін, не врахував дорожньої обстановки та виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з «Ford Mondeo».

На місце події викликали ярмолинецьких рятувальників, які за допомогою спецінструментів деблокували двох потерпілих, затиснутих металевими конструкціями автомобіля «Renault».

Водій «Renault» внаслідок ДТП отримав струс головного мозку, його пасажирка – закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, переломи обох ніг. Обох постраждалих госпіталізували до Ярмолинецької райлікарні. Туди ж для опдальшого медогляду доправили водія «Ford».

Бійці ДСНС від’єднали акумуляторні батареї, щоб запобігти виникненню загорань автівок, змили з асфальтового покриття розлиті паливно-мастильні матеріали і прибрали з проїжджої частини рештки пошкоджених авто.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter