Новини
Спорт

Новий етап реконструкції стадіону імені Тонкочеєва у Кам’янці

У Кам’янці-Подільському продовжують реконструкцію міського стадіону імені Г.А.Тонкочеєва, який знаходиться за адресою провулок Грушевського 29. Про це на своїй сторінці Facebook поділився мер міста Михайло Сімашкевич.

Будівництво стадіону розпочалось в 1959 році, а в серпні 1963 його ввели в експлуатацію. З тих пір стадіон не оновлювався.

Про його реконструкцію говорили ще у 2016 році. Але тільки у 2019 розпочались перші роботи капітального ремонту. В жовтні цього року Департамент гуманітарної політики Кам’янець-Подільської міської ради уклав угоду з столичною фірмою ТОВ «Будремсервіс».

Перший етап ремонтних робіт було закінчено в кінці 2019 року. Він включив у себе такі роботи, як демонтаж старого покриття та внутрішньої огорожі й поребриків, зняття верхнього шару ґрунту, установка трубопроводів та дощової каналізації, засипання траншей, демонтаж дерев’яних лавок та глядацьких трибун 9-ого сектору.

Загальний бюджет капітального ремонту складає 11 225 400 гривень.

І ось на старті другий етап реконструкції міського стадіону ім. Г.А.Тонкочеєва. У цьому році плануюють капітальний ремонт основних елементів спортивної споруди, укладання професійного кольорового покриття з каучукової крихти та бігових доріжок, облаштування газону футбольного поля з автоматичною системою поливу, а також секторів для метання дисків та молота, штовхання ядра, стрибків у довжину і потрійного стрибка, стрибків у висоту, метання спису та водні ями для бігу з перешкодами.

Автор: Катерина Прокопець

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter