Новини
Кримінал

На Хмельниччині конфлікт закінчився ударом сокирою

В Ізяславі місцевих житель через ревнощі здійснив замах на вбивство.

Як зазначають правоохоронці, 46-річний містянин, який раніше вже був судимий, на підставі ревнощів до своєї знайомої напав на її гостя з сокирою.

За оперативною інформацією, чоловік напередодні близька четвертої ранку вирішив відвідати 34-річну подругу і зайшовши до помешкання зустрів там молодика 30-ти років.

На грунті ревнощів між чоловіками спалахнула суперечка, в ході якої «незваний гість» завдав потерпілому кілька ударів сокирою в область голови.

Від галасу, спричиненого сваркою, прокинулась жінка, яка і почала кликати на допомогу та чинити зловмиснику активний фізичний опір.

Остерігаючись наслідків, нападник залишив місце злочину.

Вже о 04.00 до Ізяславського відділення поліції надійшов дзвінок від лікаря швидкої допомоги, який повідомив, що  в хірургічне відділення районної лікарні було доставлено 30-річного жителя м. Ізяслав з тілесними ушкодженнями у вигляді відкритої черепно-мозкової травми.

Місцеві поліціянти затримали чоловіка в порядку ст. 208 КПК України.

Зловмиснику наразі оголошено підозру про вчинення кримінального правопорушення передбаченого ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 (Замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

На даний час  досудове розслідування триває, правоохоронці займаються  встановленням  всіх обставини події.

Автор: Ольга Нікітіна

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter