Новини
Спорт

Хмельницькі велосипедисти достойно виступили на чемпіонаті України

12 спортсменів з Хмельниччини взяли участь у чемпіонаті України з велоспорту на шосе серед чоловіків, жінок, спортсменів до 23 років, юніорів та юніорок. 164 спортсмени з різних областей України прибули у місто Богуслав, щоб взяти участь в основних змаганнях сезону.

Хмельничани мають здобутки в індивідуальній гонці на час на 25 кілометрів серед юніорок. Тут третє місце завоювала Дарина Нагуляк. У командному заліку чемпіонату п’ятеро наших спортсменок цієї категорії (Нагуляк Дарина, Плоцідим Анастасія, Сафронюк Наталія, Чорна Олександра, Ситник Діана) посіли перше місце.

“Також першою стала команда жінок до 23 років у складі Вікторії Мельничук, Вікторії Пархомюк та Дарини Беляк. Дистанція групової гонки для жінок до 23 років складала 132 кілометра. Не зважаючи на виснаження тривалою гонкою, успішно фінішувати з групи вдалось Вікторії Мельничук. На останніх метрах вона виборола срібну медаль чемпіонату. Трохи не вистачило до п’єдесталу Вікторії Пархомюк, яка фінішувала четвертою”, – повідомили у Федерації велосипедного спорту Хмельницької області.

Юніорки у цьому виді змагались на дистанції 66 кілометрів. У командному заліку вони стали третіми.

Автор: Наталя Кошай

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter