Новини
Здоров’я

Коронавірус вбив ще двох жителів області

За останню добу в Хмельницькій області зареєстровано 1811 підтверджених випадків COVID-19. Виявлено 38 нових випадків захворювання.

А саме 12 у Кам’янець-Подільському районі, 4 – у Волочиському районі, 3 – у Нетішині та Хмельницькому, по 2 особи – у Старокостянтинові, Дунаєвецькому, Теофіпольському та Чемеровецькому районах, по 1 новому хворому – у Шепетівці, Віньковецькому, Ізяславському, Красилівському, Новоушицькому, Полонському, Старосинявському та Ярмолинецькому районах.

На даний момент в області на лікуванні перебуває 554 особи: 158 лікується стаціонарно (1 на ШВЛ), 396 – амбулаторно. З них 39 – діти, 52 – медпрацівники. Одужало ще 12 осіб.

Кількість летальних випадків в області – 40. Сьогодні зафіксовано ще два летальних випадки внаслідок захворювання на COVID-19.
– в Кам’янець-Подільській міській лікарні помер 69-річний чоловік з м. Кам’янець-Подільській, COVID-19 встановлено посмертно;
– в Полонській ЦРЛ померла жінка 58 років з Полонського району, COVID-19 встановлено посмертно. Померлі мали супутні хвороби.

Автор: Катерина Прокопець

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter