Новини
ДТП

Хмельничанка шукає свідків ДТП, в якій постраждала її сім’я

Дорожньо-транспортна пригода сталася на свята на трасі неподалік Хмельницького.

Як написала у соцмережах Мар’яна Романюк, вона стала свідком, а потім і мимовільним учасником аварії, яка трапилася 24 серпня о 8 ранку перед готельним комплексом “Дикий мед”.

Проїжджала повз аварію і зупинилась, щоб викликати швидку! За нами вже були машини від повороту 200 м, може й більше, проїжджало багато машин повз нас, ніхто не зупинявся, всі об‘їжджали, але дехто пропонував допомогу, а тут фура летить, починає гальмувати, його розвертає на 180 градусів і удар! Він розбив кузовом нам машину, травмував 3-х пасажирів, серед яких і 8-літня дитина. Водій поїхав з місця ДТП! Навіть не зупинився – нелюд! – обурюється дівчина.

Як зазначає хмельничанка, їхню машину відкинуло в центр попередньої ДТП. Результат – травми, паніка, допомога медиків. Крім того, сильно пошкоджена автівка.

Дуже прошу, можливо в когось буде інформація про водія, який втік! Є інформація, що водія зупинили у Львівській області, сказав, що він не відчув, що когось задів, поліція його направила у Хмельницький, але ще не доїхав! – просить про допомогу дівчина.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter