Новини
Здоров’я

На Хмельниччині 77 нових випадків зараження та три смерті від вірусу

2 вересня станом на 14:00 у Хмельницькій області 2672 інфікованих осіб з COVID-19, з яких одужали 1453. За першу половину дня додалось 77 нових хворих, які є лабораторно підтвердженими. Одужали лише 16 осіб. Про це на брифінгу повідомила заступниця голови Хмельницької ОДА.

Серех нових випадків, відомо, що 2 з атомної станції у Нетішині, один новий випадок у Хмельницькій обласній лікарні в урологічному відділенні та двоє медпрацівників – у Дунаєвецькій центральній лікарні та один підтверджений випадок зараження в Управлінні культури Хмельницької міської ради. По Волочиському “МоторСіч” нових хворих немає.

Померлих в області уже 55 осіб. Сьогодні від коронавірусу померли ще три особи: жінка із Хмельницького, яка лікувалась у Дунаєвецькій центральній районній лікарні, хмельничанин із Хмельницької інфекційної лікарні та жінка у Славутській районній лікарні.

На даний момент у Хмельницькій інфекційній лікарні 121 особа із підтвердженим COVID-19, у Славутській районній лікарні – 86 хворих, у Дунаєвецькій лікарні – 53, а у Шепетівській лікарні лише 8 осіб.

Серед хворих пацієнтів, які підключені до ШВЛ-апаратів немає, але є ті, які у важкому стані госпіталізовані до “ковідних” лікарень.

Автор: Катерина Прокопець

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter