Новини
Кримінал

Бунт у Хмельницькому СІЗО із пошкодженням майна

Вчора 3 вересня, близько 11 години, у Хмельницькому ув’язнені камер режимного корпусу № 1 ДУ «Хмельницький слідчий ізолятор», почали стукати в двері, висловлюючи своє незадоволення встановленим чинним законодавством України режимом утримання, один із них згодом розбив камеру відеоспостереження. Про це повідомляє ДУ “Хмельницький слідчий ізолятор”

Вони почали вимагати надання додаткових пільг, що не передбачені чинним законодавством. Під час цього, керівник установи викликав для проведення профілактичної та роз’яснювальної бесіди ув’язненого М. з однієї із камер. Під час слідування для проведення бесіди, даний ув’язнений підійшов до камери відеоспостереження, що була встановлена на одному із внутрішніх постів режимного корпусу № 1, зірвав її з кріплення та розбив об підлогу.

Після проведених співробітниками установи профілактичних та роз’яснювальних бесід із ув’язненими режимного корпусу № 1, протиправні дії ув’язненими було припинено. 


Співробітниками установи викликано СОГ Хмельницького міського відділу поліції ГУНП в Хмельницькій області для документування протиправних дій, та повідомлено прокуратуру Хмельницької області.

За фактом пошкодження камери відеоспостереження та майна установи розпочато службову перевірку.

Автор: Ірина Беднаровська

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter