Новини
Суспільство

Славутський палац молоді та спорту пропонують включити до програми “Велике будівництво”

До переліку об’єктів національної програми “Велике будівництво” пропонують включити багатофункціональний спортивний комплекс Славутський палац молоді та спорту з басейном. Із відповідним запитом народний депутат від політичної партії “Слуга народу” Сергій Мандзій звернувся до Кабінету Міністрів України.

Про проблему відсутності у Славуті басейну та молодіжного простору розповіли мешканці громади. Вони звернулися до Хмельницького обласного осередку партії “Слуга народу” із проханням посприяти у будівництві такого важливого інфраструктурного об’єкта. 

“Будівництво спортивного комплексу з басейном сприятиме залученню мешканців міста до занять плаванням та ведення здорового та активного способу життя. А також сприятиме адаптації учасників АТО та осіб з обмеженими можливостями, які зможуть проходити в закладі лікувальні та відновлювальні процедури. А місцева молодь отримає свій хаб та комфортне місце для заняття творчістю”, – зауважила Олеся Чубок, лідер місцевого осередку партії “Слуга Народу”.

Комплекс планують будувати на трьох рівнях. На першому розташують 25-метровий басейн, на другому – майданчик із полями для ігрових видів спорту та легкої атлетики, на третьому обладнають службові приміщення, а також розмістять Арт-центр і молодіжний хаб.

Відвідувати спорткомплекс зможуть як місцеві жителі, так і мешканці сусідніх населених пунктів. Планується, що тут готуватимуть спортсменів до Олімпійських ігор та інших змагань.

Команда Хмельницького осередку партії “Слуга Народу” бере під свій контроль питання будівництва Славутського палацу молоді та спорту і зробить все можливе, щоб славутчани отримали сучасний спорткомплекс із басейном та молодіжним простором.

Автор: Ірина Беднаровська

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter