Новини
Бізнес

Альфа-Банк Україна у Хмельницькому: нове відділення для більшого комфорту клієнтів

На початку вересня відділення Альфа-Банку Україна «Хмельницьке №3» відкрито для обслуговування клієнтів за новою адресою – вулиця Проскурівська,1.

Керівники відділення потурбувалися, аби нова будівля була поруч із звичною для багатьох клієнтів адресою – на Соборній, 34. Так, постійні клієнти зможуть і надалі користуватись послугами банку, не змінюючи свій звичний маршрут.

Також, у новому приміщенні створено максимально зручні умови для обслуговування. Простір відділення розмежовано за стандартами нової сервісної моделі залежно від фінансових потреб клієнтів. Загалом є три зони, тож клієнти можуть без поспіху й у комфорті зробити вибір, детально вивчивши всі пропозиції банку.

Зона самообслуговування цілодобова (24/7), її обладнали банкоматом і терміналом самообслуговування. Також є фаст-зона, де проводяться операції тривалістю до 10 хвилин: короткі консультації, перекази, платежі, поповнення ощадних вкладів тощо.

І звичайно ж, наявна комфорт-зона, в якій клієнти зможуть відкрити депозит, оформити кредитну картку чи готівковий кредит тощо. Зокрема, й оновлені продукти банку – пакети послуг White, Black, Graphite, а також кредитку Red, які користуються попитом, адже ідеально підходять для щоденного використання й дозволяють заощадити. Зокрема і тому, що за всіма картками діє кешбек до 20% на найрізноманітніші покупки.

 «Відділення є універсальним. Ми надаємо повний спектр послуг фізичним та юридичним особам, – розповів регіональний керівник з продажів та дистрибуції Подільської дирекції Альфа-Банку Україна Микола Лужняк . – На базі відділення працює корпоративний центр, тому ми опрацьовує мопотреби усіх представників бізнесу: від малих компаній до великого бізнесу. І звичайно ж, забезпечуємо персональне обслуговування vip-клієнтів».

Окремо слід зазначити, що відділення на вулиці Проскурівська, 1 має найбільший у Хмельницькому депозитарій, тож тут можна скористатися надійним сховищем за потреби.

Запрошуємо клієнтів Альфа-Банку Україна і тих, хто хоче дізнатися більше про картки й інші продукти банку, у відділення за новою адресою вул. Проскурівська, 1.

Автор: Катерина Прокопець

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter