Новини
Кримінал

У Хмельницькому водія затримали в стані наркотичного сп’яніння

Сьогодні о 3-й годині, по вулиці Лісній, патрульна поліція зупинила автомобіль Chevrolet. За кермом був 23-річний водій,у якого патрульні помітили явні ознаки наркотичного сп’яніння. Під час перевірки автомобіля було вилучено наркотичні речовини. Про це повідомляє Патрульна поліція Хмельницької області.

Патрульні знову виявили у водія, ймовірно, наркотичні речовини під час спілкування. Їх насторожило порушення мови, порушення координації рухів, почервоніння обличчя. Від проходження огляду на стан наркотичного сп’яніння водій відмовився у встановленому законом порядку.

Далі, згідно зі ст.34 ЗУ “Про Національну поліцію”, співробітники роти №1 провели поверхневу перевірку особи та транспортного засобу.

Під час поліцейського заходу патрульні виявили 2 пакети із солеподібною речовиною синього кольору, 6 пакетів із порошкоподібною речовиною білого кольору та ще 6 пакетів речовини рослинного походження.

На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу та склали на водія протокол за ч.1 ст.130 (Відмова від проходження огляду на стан сп’яніння) КУпАП.

Фото з сайту Патрульна поліція Хмельницької області.

Автор: Ірина Беднаровська

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter