Новини
Культура

У Кам’янці-Подільському святкують спортивний день

Сьогодні 11 вересня у парку Героїв Євромайдану в місті Кам’янець-Подільський відбулось святкування Дня фізичної культури і спорту. Оофіційно цей день відзначається 12 вересня. Сьогодні у парку було багато молоді, почувалась дружня атмосфера, було спортивно й видовищно. Про це повідомляє Кам’янець-Подільська міська рада.

Сьогодні парк слугував місцем конкурсів і спортивних розваг. Молодь міста демонструвала глядачам свою техніку у тхеквондо, любов до екстриму – в такому виді спорту як BMX, вправність – у набиванні футбольного м’яча, інтелект – у брейн-рингу.

Також відбулися привітання та нагородження найкращих.
Від імені міського голови Михайла Сімашкевича його заступник Вадим Савчук нагородив спортивну еліту міста грамотами і подарунками, а голову обласної федерації бодібілдингу та фітнесу Навазіра Кучумова – відзнакою міського голови «За заслуги перед міською громадою» за високі спортивні досягнення, популяризацію міста на теренах області, європейському і світовому рівнях.

Наші споривні герої. Справжні бійці і відчайдухи. Ті, хто не уявляє своє життя без щоденних фізичних навантажень. Живе перемогами і здобутками. Розвиває себе і дає приклад іншим. Пишаюся, що живу в місті, де культивується любов до абсолютно різних видів спорту!, – пише на сторінці Facebook мер міста.

Автор: Ірина Беднаровська

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter