Новини
Події

У Шепетівці семикласника нагородили за сміливість та відвагу

Вчора, 10 вересня, у Шепетівці було нагороджено учня 7-а класу Шепетівського НВК № 3 Ілля Блажевич. Хлопець проявив свою мужність та відвагу, за що отримав подяку від Головного управління Національної поліції в Хмельницькій області

Юнак самостійно намагався спіймати чоловіка, що поцупив дитячий велосипед, ця подія трапилась 1 вересня.

— Ми сьогодні зібралися тут з дуже хорошої нагоди. Адже серед учнів 7-го класу НВК є школяр, який вчинив гідний вчинок. Це — Ілля Блажевич. Саме цей хлопчина допоміг своєму другу та поліцейським Шепетівського відділу поліції розкрити крадіжку велосипеда, — зазначив Володимир Рой. 

Нагородити 7-класника завітав виконуючий обов’язки начальника Шепетівського відділу поліції Володимир Рой, старший інспектор сектору кадрового забезпечення Андрій Савчук та інспектор сектору ювенальної превенції Ольга Семенюк. 

— Я побачив, що невідомий чоловік краде велосипед мого друга, тому вирішив допомогти. Спочатку я сам гнався за злочинцем та намагався скинути його з велосипеда, аби той зупинився. Однак, мені це не вдалося. Злодій втік. Тому швидко повідомив про крадіжку батьків свого друга та маму, які, в свою чергу, викликали поліцію, — розповів Ілля Блажевич.

— Особа, яка вчинила крадіжку, неодноразово судима за тяжкі злочини. І невідомо, що було б в подальшому, якби цього чоловіка не затримали, — каже виконуючий обов’язки начальника Шепетівського відділу поліції. 

Фото з сайту Поліція Хмельницької області.

Автор: Ірина Беднаровська

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter