Новини
Культура

У Хмельницькому провели чемпіонат з міні-футболу

З нагоди Дня фізичної культури та спорту хмельницькі гвардійці взяли участь у чемпіонаті з міні-футболу серед підрозділів військової частини. У змаганнях приймали участь 10 команд. Про це повідомляє Військова частина 3053 Національної гвардії України.

На футбольному майданчику Хмельницького військовослужбовці показали високий рівень гри, завзяття та волю до перемоги. Кожна команда боролася за перемогу.

Здобула перемогу у чемпіонаті команда І стрілецької роти, друге місце посіла команда ІІ стрілецької роти, третє – команда управління військової частини.

“Саме завдяки якісним систематичним тренуванням та особистій мотивованості кожного гравця вдається підтримувати стабільно високий рівень, ефективність та результат гри, – розповідає начальник фізичної підготовки та спорту військової частини 3053 старший лейтенант Роман Михальський, – а це, своєю чергою, згуртовує та зміцнює військовий колектив, як ніщо інше. Командна гра, тренування та спільні досягнення надзвичайно важливі не лише для особистої фізичної підготовки кожного гвардійця, а й для колективу в цілому. Це надихає на подальші перемоги та досягненні ще більших цілей, які ставимо перед собою”.

Усі переможці були нагороджені грамотами та кубками. Їх привітав на плацу командир підполковник Роман Березнюк.


Автор: Ірина Беднаровська

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter