Новини
Кримінал

Викрито групу, яка збувала наркотики в особливо великих розмірах

Сьогодні за участю Хмельницької обласної прокуратури, а саме слідчого управлінням ГУНП в області спільно із працівниками боротьби з наркозлочинністю ДБН НПУ та співробітниками Управління Служби безпеки України в області було викрито злочинну групу, яка займалась незаконним збутом амфетаміну в особливо великих розмірах . Повідомляє Прокуратура Хмельницької Області.

Спільники виготовляли амфетамін, який потім збували. Оплату за наркотичну речовину приймали готівкою, грошовими переказами, а також цінними речами.

Місце розташування нарколаболаторії постійно змінювалось, задля конспірації. З цієї метою вони купували будинки у різних районах області, облаштовували їх камерами відеоспостереження та охороняли територію.

За результатами проведення санкціонованих судом обшуків за місцем проживання фігурантів правоохоронцями виявлено та вилучено більше п’яти кілограмів амфетаміну, понад два кілограми канабісу, пів кілограма фенілнітропропену та сто літрів хімічних реактивів. Також вилучено зброю, боєприпаси, грошові кошти, банківські карти та приладдя для виготовлення наркотичних засобів.

Близько 3,5 млн грн. складає вартість вилучених наркотичних засобів та інших речей.

За вказаними фактами слідчим управлінням Головного управління Національної поліції в області проводиться досудове розслідування кримінального провадження. За клопотаннями сторони обвинувачення підозрюваним обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

У кримінальному провадженні здійснюється комплекс слідчих (розшукових) дій, спрямованих на всебічне та повне дослідження його обставин.

Фото із сайту Прокуратура Хмельницької Області.

Автор: Ірина Беднаровська

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter