Новини
Політика

З високими шансами на перемогу: у Полонному презентували місцеву команду партії «Сила і честь»

До партії «Сила і честь» продовжують долучатися місцеві команди в містах і селищах Хмельницької області. Цього разу відбулася презентація полонських лідерів громади. Вони йдуть до місцевої ради, щоб не допустити монополізації влади олігархічними партіями і захистити інтереси середнього класу, робітників, вчителів, лікарів, підприємців, пенсіонерів.

Команду «Сила і честь» в Полонному очолить Олександр Нагурний, який має значний досвід роботи в Полонському районі. Разом з ним до місцевої ради планують висуватися підприємець Олексій Довгаль, мати ветерана війни Наталія Сарнацька, лікар Сергій Полоневич та багато інших досвідчених людей.

Головна мета команди «Сила і честь» в місцевій раді – гарантувати прозоре використання коштів, які отримує місцева громада після децентралізації. Адже стара система, заснована на бізнесових та олігархічних «договорняках», не працює на розвиток громади. Кошти, комунальне майно, земля збагачують тих, хто має владу в руках, а не на лікарів, вчителів, підприємців, військових, пенсіонерів.

«На відміну від «одноденних» партій, у нас є ідеологія і принципи, і коли виборець голосує за нас, він розуміє, кого обирає і що ми будемо робити, – переконаний лідер команди «Сила і честь» в Хмельницьку обласну раду, директор оборонного підприємства «Новатор» Олексій Свістунов. 

«Будемо відверті, сьогодні Хмельниччину розділили декілька кланів. У них люди, телеканали, необмежений доступ до грошей. Як ви вважаєте, вони думають за людей чи за власний бізнес? Питання риторичне, тому ми йдемо, щоб швидко змінити ситуацію в інтересах громад», – зазначив голова обласного осередку «Сила і честь» Василь Міракін. 

Під час презентації місцевої команди «Сила і честь» стало відомо, що партія підтримає Олексія Боброва на посаду єдиного кандидата від опозиції на посаду міського голови м. Полонне.

«Сила і честь» планує разом з ним спільно працювати у новій раді об’єднаної територіальної громади. Наразі за останніми опитуваннями, рейтинг «Сила і честь» в Полонській ОТГ складає 10% і партія має високі шанси разом з іншими демократичними проєвропейськими політичними партіями сформувати більшість.

Нагадаємо, 07 вересня «Сила і честь» оголосила про участь у місцевих виборах на Хмельниччині. Партія є єдиною непарламентською політичною силою, яка входить в п’ятірку найпопулярніших партій в Україні і непричетна до жодного з відомих олігархів.

«Сила і честь» оголосила про відкритий відбір у свою команду в Хмельницькій області. Головні критерії, за якими обиратимуть найдостойніших кандидатів в депутати – вірність цінностям консервативної демократії, проживання в області впродовж щонайменше три роки, незаплямована репутація, професійні здобутки та власне бачення розвитку громади.

Заявку на участь у відкритому відборі можна подати на сайті www.sylaichest.km.ua

На минулих президентських виборах лідер «Сила і честь» Ігор Смешко в Хмельницькій області набрав майже 50 тис голосів (7,65%).

Згідно з соціологічним опитуванням, яке провели авторитетні Центр «Социс» та Центр Разумкова, «Сила і честь» входить в п’ятірку найрейтинговіших партій і впевнено долає 5% бар’єр – за неї готові проголосувати 6,5% виборців серед тих, хто визначився і піде на вибори.

Автор: Юлія Ростоцька

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter