Новини
Кримінал

Помста коштувала хмельничанину 7-ми років позбавлення волі

У суді Старокостянтинівської місцевої прокуратури доведено вину 55-річного мешканця  с. Левківка Старокостянтинівського району у вчиненні кримінального правопорушення. Чоловікові призначено покарання у виді 7 років позбавлення волі за навмисний підпал через помсту співмешканці. Про це повідомляє Поліція Хмельницької області

Подія відбулась 14 січня цього року у селі Сербинівка Старокостянтинівського району.Від працівників ДСНС до поліції надійшло повідомлення про пожежу у житловому будинку та розташованому поруч з ним господарському приміщенні. На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група. Було встановлено, що займання виникло внаслідок підпалу. І вже за кілька годин поліцейські встановили та затримали зловмисника.

Фото Поліція Хмельницької області

За результатами досудового розслідування, встановлено, що чоловік прийшов до будинку своєї колишньої співмешканки із засобом для розпалювання вогню та сірниками аби помститись. Через вікно він добрався до штор, облив їх займистою рідиною та підпалив. Пожежею знищено житловий будинок, майно, що було в ньому, а також сусіднє господарське приміщення, потерпілим завдано майнову шкоду у розмірі понад 600 тис грн.

В будинку в той час перебула дочка та внучка господарки, проте зловмисника це не зупинило.

Вироком Старокостянтинівського районного суду засудженому призначено покарання у виді 7 років позбавлення волі.

Автор: Ірина Беднаровська

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter