Новини
Інфраструктура

«Хмельницькобленерго» запрошує до обговорення нових тарифів

АТ «Хмельницькобленерго» повідомляє про проведення відкритого обговорення (відкритого слухання) питання щодо необхідності встановлення цін (тарифів) на послуги з розподілу електричної енергії на 2021 рік.

Про це повідомляє пресслужба акціонерного товариства.

Пропозиції та зауваження з питання, винесеного на відкрите обговорення, приймаються у термін з 17 вересня по 27 вересня  2020 року включно на адресу 29018, м. Хмельницький, вул. Храновського 11а; e-mail: ip@hoe.com.ua.

Для участі у відкритому обговоренні заявки приймаються в електронному вигляді на електронну адресу: ip@hoe.com.ua та мають містити: прізвище, ім’я по-батькові, посаду, контактний телефон та електронну адресу, що буде ідентифікатором для відеоконференції.

Компанія повідомляє, що відкрите обговорення (відкрите слухання) відбудеться 28 вересня 2020 року об 10:00  через засоби відеозв’язку за допомогою Zoom-конференції.

У «Хмельницькобленерго» наголошують, що анонімні зауваження та пропозиції, а також зауваження та пропозиції, що були надані після визначеного у повідомленні терміну, реєструватися та розглядатися не будуть.

Результат відкритого обговорення (відкритого слухання) буде оформлено протоколом та оприлюднено на офіційному веб-сайті АТ «Хмельницькобленерго».

Автор: Юлія Ростоцька

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter