Новини
Події

Хмельницькі курсанти перейняли досвід від ветеранів-прикордонників

На вихідні в Хмельницькій Національній академії Держприкордонслужби України відбулась зустріч за участі Ветеранів-прикордонників, які ділились досвідом з молодим поколінням. Про це повідомляє Національна академія Державної прикордонної служби України.

Впродовж останніх тижнів велика кількість військових сил зосереджена на українсько-білоруській ділянці кордону.
Серед них є також курсанти Національної академії Державної прикордонної служби імені Богдана Хмельницького. Цей досвід буде для них надзвичайно важливим, для подальших дій у офіцерській кар’єрі.

До польового табору на ділянці відділу прикордонної служби «Млинове» завітали ветерани-прикордонники з метою підтримання бойового духу та патріотичного виховання військовослужбовців. На зустрічі були присутні: генерал-лейтенант у відставці Аркадій Яворський та полковник запасу Вадим Закладний.

Курсанти з перших вуст почули про історію встановлення українсько-білоруського кордону та уроки бойового досвіду під час АТО (ООС).

Курсанти мали змогу не лише почути розповіді досвідчених гостей, а і насолодитися концертом військового оркестру прикордонного загону, який виступав під відкритим небом. Також відбувся чемпіонат зі стрільби з професійного лука, до якого долучилися усі бажаючі.
До вищезгаданих заходів було залучено 25 військовослужбовців Національної гвардії України, які також перебувають на посиленні цієї ділянки кордон.

Автор: Ірина Беднаровська

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter