Новини
Інфраструктура

На ремонт поліклініки у Полонному необхідно 20 млн. грн.

Для проведення капітального ремонту консультативно-діагностичної поліклініки Полонської ЦРЛ необхідно виділити з державного бюджету 20 млн грн. З відповідним депутатським запитом звернувся до Прем’єр-міністра України народний депутат від фракції «Слуга Народу» Сергій Мандзій.

За словами лідерів місцевого осередку партії “Слуга Народу” у Полонному Сергія Нарожного  та Петра Гуца, будівля поліклініки побудована ще у 1975 році, а капітальний ремонт не проводився жодного разу. Крім того, в приміщенні відсутний туалет та ускладнений доступ відвідувачам з обмеженими можливостями.

«Власними силами громада не може віднайти кошти на ремонт, – повідомили вони, – тому ми звернулися до народного депутата по допомогу. Вже зроблено перший крок – запит отримали в Кабінеті міністрів. Надалі ми будемо уважно слідкувати за ситуацією і готувати всі необхідні документи для того, щоб кошти на реконструкцію було виділено з державного бюджету».

Поліклініка Полонської ЦРЛ є багатопрофільною медичною установою, це єдиний заклад на території Полонського району Хмельницької області, який надає вторинну спеціалізовану медичну допомогу стаціонарну та амбулаторну. За рік в стаціонарних відділеннях проходить лікування більше 6500 пацієнтів та відбувається більше 140 000 амбулаторних прийомів.

«Після проведення капітального ремонту, у місті нарешті з’явиться функціональна поліклініка з подальшим технічним забезпеченням для повноцінного медичного обслуговування мешканців нашої громади. – підкреслив Сергій Нарожний, –  Таким чином у містян з’явиться більше можливостей не лише прийти на амбулаторний прийом до лікаря, але й пройти повноцінне обстеження». Саме тому, за його словами, ремонт поліклініки є одним з ключових питань для місцевого осередку партії «Слуга Народу», яке буде взято на контроль і обов’язково вирішене!

Автор: Юлія Ростоцька

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter