Новини
Кримінал

За добу у Хмельницькому спіймали чотирьох наркоманів

Як повідомляє Патрульна поліція Хмельницької області за добу у Хмельницькому патрульні виявили у 4 громадян, ймовірно, наркотичні речовини. У всіх випадках на місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу, яка і встановить походження невідомих речовин.

Вчора, 24 вересня близько 15-ї години, у двох чоловіків було виявлено речовини наркотичного походження. Відбулось це на вулиці Івана Богуна, під час поверхневої перевірки ТОРівцями. У 26-річного місцевого жителя виявлено паперовий згорток із зеленою речовиною та у 25-річного чоловіка — паперовий згорток з поліетиленовим пакетом з порошкоподібною речовиною.

Також вчора, 24 вересня близько 22-ї години, на вулиці Свободи, під час поліцейського заходу, у 23-річного чоловіка виявили поліетиленовий пакет з порошкоподібною речовиною білого кольору, ймовірно, наркотичного походження.

Сьогодні, близько 1-ї години, співробітниками роти ТОР на вулиці Молодіжна, під час поверхневої перевірки було виявлено у громадянина 1977 року народження три поліетиленових пакети з рослиною речовиною зеленого кольору.

Фото Патрульна поліція Хмельницької області

Автор: Ірина Беднаровська

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter