Новини
Дозвілля

Онлайн-трансляція фестивалю Respublica відбудеться 28 вересня

У зв’язку із авіатрощею військового літака Ан-26 під Харковом та указом президента про оголошення 26 вересня днем жалоби, всі публічні заходи на території фестивалю Respublica та онлайн-трансляція скасовується.

Про це повідомили організатори фесту на офіційному сайті.

Зазначається, що вхід на локацію для відвідувачів та журналістів буде закритий. Зайти зможуть лише артисти та організатори, які залучені до зйомок.

Трансляція всієї програмної частини, що планувалась на сьогодні, відбудеться у понеділок, 28 вересня, на каналі Супер Сус.

Нагадаємо, що протягом 25-27 вересня у Кам’янці-Подільському проходить десятий ювілейний фестиваль музики та стріт-арту Respublica Fest.

Організатори запевнили, що захід пройде з дотриманням усіх карантинних обмежень, а доступ відвідувачів та учасників на територію обмежать відповідно до нормативів МОЗ.

Цьогорічна «Республіка» є унікальною, оскільки проходить водночас у Кам’янці-Подільському та ще в 10 українських містах онлайн. Відвідувачі бачать безкоштовні стріми з гримерок музикантів і панорамні трансляції концертів на YouTube.

Фільмують цьогорічний Respublica Fest будуть три відомі канали: перший день фесту – Kolegi Studio, другий – канал Супер Суса, а третій – СЛУХ.

Автор: Юлія Ростоцька

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter