Новини
Культура

Хмельницька обласна філармонія запрошує на гостину

29 вересня у Хмельницькій обласній філармонії відбудеться концерт “На гостину до “Родини”. Про це інформує прессекретар філармонії.

Гурт “Родина” дарує тепло та любов до української пісні вже 14 років. до його складу входять вокалісти  Наталія Ноль, Катерина Мельничук, Катерина Безсонова, Оксана Міщук та Олександр Якубов.

Грандіозне дійство на сцені філармонії допоможуть створити балет, оркестр та дитяча студія Академічного ансамблю пісні і танцю “Козаки Поділля”, чоловічий вокальний квінтет “МІКСТ”, заслужена артистка України, скрипалька Майя Онищук.

Початок концерту о 18:30.

Гурт “Родина” утворився у 2006 році, до складу якого на той час ввійшли 5 артисток Академічного ансамблю пісні і танцю “Козаки Поділля” (Наталія Капусняк, Наталія Ноль, Катерина Мельничук, Катерина Безсонова, Оксана Міщук) та артист оркестру ансамблю – баяніст Геннадій Найдук. Згодом склад артистів дещо змінився. Наталія Капусняк залишила колектив, знайшовши свою долю у столиці. Також з 2012 року баяністом у гурт був запрошений соліст Хмельницької обласної філармонії Олександр Якубов. З того часу склад артистів не змінювався.

05 грудня 2018 року відбувся сольний концерт гурту “Родина” під назвою “Величному роду – велике життя!”. Виступ дівчат доповнили одні з кращих артистів Хмельниччини та дитячі зразкові колективи міста. 

Автор: Юлія Ростоцька

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter