Новини
Армія

У Хмельницькій прикордонній акадамії «Нове обличчя керівного складу»

Днями завершився відбір на посади заступників начальників органів охорони державного кордону з персоналу. Про це повідомляє офіційний сайт Академії.

Протягом чотирьох днів конкурсанти виборювали перші сходинки рейтингу, який в результаті став основою кадрового резерву на ці посади. Конкурсний відбур проводився у Національній академії Державної прикордонної служби України за проєктом «Нове обличчя керівного складу».

Претендентам необхідно було  продемонструвати не тільки високі професійні та особистісні якості – скласти низку іспитів з військових та загальних дисциплін, а й пройти кваліфікаційну співбесіду з членами комісії. Під час неї кандидати розкрили своє бачення вдосконалення системи роботи з персоналом відомства та відповідали на різноманітні питання конкурсної комісії.

Участь у заходах фінальної частини конкурсу взяв заступник Голови Державної прикордонної служби України генерал-майор Сергій Сердюк.

Поздоровити учасників завітала до Національної академії відома художниця, волонтер та великий друг прикордонників Беата Куркуль. Майстриня привезла з собою виставку кращих робіт, які відомі вже не тільки в колі прикордонної сім’ї, а й за межами України. Виступаючи перед майбутніми заступниками командирів з персоналу Беата зазначила, що саме підрозділи по роботі з особовим складом є сполучною ланкою між рядовим прикордонником та керівниками. Мисткиня побажала офіцерам наснаги та мудрості на цьому складному та творчому «полі бою».

На перших у рейтинговому списку офіцерів невдовзі очікують нові призначення на відповідальні посади заступників керівників загонів з персоналу.

Автор: Юлія Ростоцька

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter