Новини
Спорт

“Поділля” та “Буковина” зіграли внічию

У суботу, 3 жовтня, у День міста Чернівців, в рамках 5 туру Другої ліги (група «А»), ФСК «Буковина» вдома приймав ФК «Поділля» (Хмельницький).

Початок гри відбувся о 16:00. Зустріч обслуговував арбітр із Ужгорода Назарій Дьордь.

Матч завершився нічиєю із рахунком 0:0.

ФК “Поділля” залишає за собою друге місце в турнірній таблиці, набравши 9 очок.

Довідка: Історія «Поділля» бере свій початок ще з 20-х років ХХ століття, коли у Хмельницькому (тоді ще Проскурів) почала функціонувати футбольна команда «Динамо». У різний час за місцевий колектив грали такі відомі футболісти, як Ігор Шуховцев, Олександр Поклонський, Андрій Кирлик, В’ячеслав Шевчук. А тренували хмельничан відомі фахівці – Андрій Біба, Мирон Маркевич та Віталій Кварцяний. У роки незалежності «Поділля» переважно виступало у Другій лізі. А в 2013 році професійна футбольна команда із Хмельницького припинила існування через відсутність фінансів. Клуб відродили у 2016 році, а з 2017-го головним тренером «Поділля» працює Віталій Костишин – старший брат Руслана Костишина, котрий нещодавно вивів у кваліфікацію Ліги Європи «Колос» із Ковалівки.
«Поділля» непогано стартувало у нинішньому чемпіонаті. Після чотирьох турів у хмельничан – жодної поразки, 8 очок у активі та друге місце у турнірній таблиці. У попередньому матчі «біло-сині» вдома зіграли внічию із «Діназом» – 3:3. 

Автор: Юлія Ростоцька

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter