Новини
Події

У прокуратурі Хмельниччини оновили керівний склад

Новопризначений очільник Хмельницької обласної прокуратури Олексій Олійник обрав собі трьох нових заступників, два з яких раніше працювали в інших областях.

Нових помічників прокурора області призначили в період з 25 по 30 вересня. Про це йдеться на офіційному сайті відомства.

Першим заступником керівника Хмельницької обласної прокуратури 25 вересня було призначено Сергія Гриценка.

Сергій Гриценко народився 4 червня 1973 року в м. Коростень Житомирської області. Після здобуття освіти у Київському державному університеті ім. Тараса Шевченка, працював юристом АТ «Коростенський фарфор» Житомирської області.

Прокурорську діяльність почав у 1997 році. Працював на різних посадах у прокуратурах Житомирської та Донецької областей. Має досвід роботи у Генеральній прокуратурі України. Протягом тривалого часу був заступником прокурора Хмельницької області.

Нагороджений нагрудними знаками «Подяка за сумлінну службу в органах прокуратури» ІІ ступеня, «Почесний працівник прокуратури України».

Дениса Сірика призначили на посаду заступника керівника Хмельницької обласної прокуратури 29 вересня.

Денис Сірик народився 19 листопада 1980 року у с. Бабаї Харківського району Харківської області. Одружений, виховує доньку. Вищу юридичну освіту здобув у Національній юридичній академії України ім. Ярослава Мудрого.

Трудову діяльність розпочав у 2001 році з посади помічника прокурора м. Суми. Працював у прокуратурах Сумської та Чернігівської областей. До призначення заступником прокурора Хмельниччини працював на аналогічній посаді у Львівській області.

Нагороджений нагрудними знаками «За сумлінну службу в органах прокуратури», «Почесний працівник прокуратури України».

30 вересня на посаду ще одного заступника керівника Хмельницької обласної прокуратури призначений Олександр Самбір.

Олександр Самбір народився 27 жовтня 1984 року на Миколаївщині. Навчався у Національному університеті державної податкової служби України та Національній академії прокуратури України. В органах прокуратури працює з 2007 року.

Працював у прокуратурах Миколаївської області, а також прокурором відділу запобігання правопорушенням в органах прокуратури управління внутрішньої безпеки Генеральної інспекції Генеральної прокуратури України та Офісу Генерального прокурора.

Нагадаємо, Олексій Олійник очолив Хмельницьку обласну прокуратуру з 11 вересня 2020 року. Призначення його на цю посаду пов’язане зі смертю попереднього прокурора Хмельниччини Олега синишина, який помер внаслідок ускладнень, спричинених захворюванням на COVID-19.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter