Новини
Політика

Кандидатка у мери Хмельницького заявила про погрози на свою адресу

Інна Ящук, яка бореться за крісло міського голови Хмельницького поскаржилася на брудні технології під час передвиборчих перегонів.

Атаки хейтерів та ботів, образи та погрози у соцмережах та повідомленнях – такі технології в процесі підготовки до виборів, схоже, стали звичними інструментами у боротьбі за владу. При цьому на стать кандидатів мало хто зважає – жінкам дістається нарівні з чоловіками.

Інна Ящук, яка на цьогорічних місцевих виборах бореться з діючим міським головою за посаду очільника міста, вже встигла в повній мірі відчути на собі, що таке “брудні політичні ігри”. На своїй сторінці у Феусбук кандидатка заявила про тиск на неї та не зовсім законні методи боротьби з боку опонентів.

Протягом усього передвиборного шляху я зіштовхуюся з несамовитими атаками ботів, тоннами бруду та підлими наклепами. Дійшло навіть до погроз: погрожують моєму життю та життю моєї родини! Погрожують в особистих повідомленнях та в соцмережах. Вони сподіваються, що я злякаюся і здамся. Але вони не знають одного: коли я прийняла рішення балотуватися в мери, я чітко знала, через що мені доведеться пройти. Знала, що доведеться тяжко працювати і до і після виборів, знала, що будуть і ті, кому я заважатиму, – написала Інна Ящук.

У коментарях, здебільшого, лунають слова підтримки на адресу кандидатки, проте є й зустрічні звинувачення.

Є й такі, хто цікавиться, в чому полягає суть погроз та хто їх виголошує. Проте давати відповіді на ці запитання Інна Ящук не поспішає, мотивуючи тим, що така інформація є конфіденційною та слугує доказовою базою у розслідуванні, яке проводять правоохоронці.

Я твердо впевнена: ПОГРОЖУЮТЬ – значить БОЯТЬСЯ! А злодіями відсьогодні займатимуться відповідні органи. Мною подані заяви до міського відділу поліції та в кіберполіцію, – зазначила Інна Ящук.

Довідка: Інна Ящук – науковець, педагог, декан факультету початкової освіти та філології Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії. Є кандидаткою на посаду Хмельницького міського голови від провладної партії.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter