Новини
ДТП

На Хмельниччині в автопригодах травмувалося четверо осіб (ВІДЕО)

Дорожньо-транспортні пригоди сталися у містах Хмельницький, Кам’янець-Подільський та у Волочиському районі. Також в обласному центрі посеред дороги загорілася автівка.

Днями у Хмельницькому у вечірню пору на вулиці Прибузькій водій автомобіля «Део Ланос» на регульованому перехресті збив 19-річного місцевого жителя. Юнак перетинав дорогу на електросамокаті. Їхав при цьому велосипедною доріжкою на дозволений сигнал світлофора. У результаті ДТП хмельничанин отримав тілесні ушкодження. Йому надали медичну допомогу без госпіталізації.

Відео моменту зіткнення зафіксували вуличні камери спостереження.

Вчора, 22 жовтня, вранці у Волочиському районі на шляху між селами Копачівка та Лозова мешканець Вінницької області, керуючи автомобілем «ВАЗ 2108», не впорався з керуванням та з’їхав у кювет. З автомобіля чоловіка деблокували рятувальники за допомогою гідравлічних ножиць.

З тілесними ушкодженнями водія госпіталізували до реанімації Волочиської центральної районної лікарні.

Також учора у Кам’янці-Подільському на перехресті проспекту Грушевського та Хмельницького шосе водійка зі столиці на автомобілі «Ленд Ровер», виїжджаючи з другорядної дороги, зіткнулася з автомобілем «Форд Сієра».

За кермом “Форду” був 71-річний місцевий житель. Він та його 74-річна пасажирка отримали тілесні ушкодження. Обох пенсонерів госпіталізували до нейрохірургічного відділення міської лікарні.

У Хмельницькому зафіксували пожежу автомобіля у мікрорайоні Дубове на вулиці Красовського.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter