Новини
Надзвичайні події

На Хмельниччині горіли сіно, приватний автобус та будинки

Протягом доби вогнеборців Хмельницької області не раз викликали на місця пожеж, аби врятувати приватне майно краян. Горіло у різних куточках області. Нещасних випадків на пожежах не було.

У Старокостянтинові вогнеборців викликали на місце пожежі у середині дня. На вулиці Красовського загорівся приватний автобус MAN. Транспортний засіб на момент надзвичайної події не експлуатувався.

До прибуття надзвичайників вогонь охопив весь автобус. Пожежу швидко ліквідували, проте що стало її причиною – невідомо.

У Славутському районі в селі Голики серед дня загорівся приватний сінник. Площа займання на момент прибуття вогнеборців становила 40 квадратних метрів. Йомвірною причиною займання у ГУ ДСНС України називають пустощі дітей з вогнем.

Приватний житловий будинок горів у селі Горбасів Летичівського району. Завдяки оперативним діям рятувальників, пожежу вдалося локалізувати та ліквідуватив тих межах, яких вона набула на момент прибуття вогнеборців. Йомвірна причина займання – необережність під час куріння.

Літня кухня зайнялася близько 6 ранку у селі Слобідка-Смотрицька Чемеровецького району. Пожежу ліквідували за лічені хвилини з моменту прибуття надзвичайників. Ймовірна причина займання – порушення правил монтажу димаря.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter