Новини
Надзвичайні події

На Хмельниччині тричі рятували власників квартир

У Хмельницькому та Славуті надзвичайникам довелося відчиняти помешкання за допомогою спецінструментів, аби врятувати людей та житло.

Повідомлення від місцевої мешканки, яка вийшла з власного помешкання і забула ключі, рятувальники Славути отримали вчора, 27 жовтня, в середині дня. Як розповіла 88-річна жінка, двері в квартиру зачинилися, ключі – всередині, а на плиті вже довгий час готується їжа. Використавши спецінструменти, рятувальники допомогли славутчанці зайти у помешкання. За час її відсутності надвичайних подій у квартирі не сталося, повідомляють у ГУ ДСНС у Хмельницькій області.

Вчора ж рятувальників покликали на допомогу в обласному центрі. Занепокоєні мешканці будинку на вулиці Інститутській повідомили, що їхня 75-річна сусідка вже тижень не виходить на зв’язок і не показується із квартири. Коли надзвичайники відкрили помешкання, виявилося, що власниця квартири впала на кухні, і не могла самостійно піднятися.

Сьогодні ж зранку рятувальників покликали на допомогу медики. У Хмельницькому на вулиці Прибузьку у квартирі перебувала хвора літня жінка, яка самостійно не могла відчинити двері лікарям. Тут також за допомогою спецінструменту надзвичайники відчинили помешкання і дали можливість медиками надати 71-річній хмельничанці необхідну допомогу.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter