Новини
Суспільство

Слухання справи Миколаїва у Хмельницькому знову перенесли

Розгляд справи колишнього керівника департаменту освіти та науки Хмельницької міської ради майже дійшов до фінішу. Чергове слухання перенесли через те, що не всі учасники процесу з’явилися до суду.

На останньому слуханні у справі Романа Миколаїва, яке мало відбутися наприкінці минулого тижня, планували з’ясувати прикінцеві деталі щодо вимог цивільних позовів потерпілих. А саме – відшкодування матеріальної та моральної шкоди. Проте засідання довелося відкласти. Через неявку всіх учасників судового процесу.

Справу колишнього керівника міського департаменту освіти та науки розглядають у Хмельницькому уже понад два роки. Колишнього посадовця обвинувачують у скоєнні ДТП із загиблими та травмованими.

Нагадаємо, резонансна автотроща сталася 29 травня 2018 року на Вінницькому шосе поблизу Хмельницького. Роман Миколїв, керуючи службовим автомобілем «Nissan Leaf», зіткнувся з вантажівкою «Камаз», яка зупинилася на узбіччі. В аварії загинули двоє осіб, ще п’ятеро – отримали травми. Серед травмованих – троє дітей.

Прокурор клопотав про продовження міри запобіжного заходу обвинуваченому. Суд його підтримав. Термін тримання під вартою Роману Миколаїву продовжили до 21 грудня 2020 року.

Наступне засідання у справі заплановане на 15.00 годину 10 грудня 2020 року. Справа розглядається у Хмельницькому міськрайонному суді.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter