Новини
Події

Хмельницький супермаркет вдруге за тиждень “замінували”

Вибухівку сьогодні шукають одразу у двох супермаркетах Хмельницького. Один з них під приціл “мінерів” потрапив вже не вперше.

Торговельний центр Delicate на вулиці Інститутській в обласному центрі чимось, очевидно, насолив псевдомінерам. Бо повідомлення про замінування саме цього приміщення у поліції за тиждень отримують уже вдруге. Минулого разу вибухонебезпечених предметів тут не знайшли. Хоч і довелося для цього евакуйовувати покупців та персонал. А також перекривати вулицю, зупиняти рух транспорту та обшукувати приміщення площею у майже 4000 квадратних метрів.

Шукають вибухівку за тим же повідомленням і в супермаркеті “Економ”. Територія навколо торговельних центрів огороджена, оперативники, кінологи та фахівці-вибухотехніки обшукують приміщення та прилеглу територію.

За останні два тижні це вже четверте повідомлення про замінування та загрозу вибуху у Хмельницькому. Під приціл невідомих осіб за цей час, крім супермаркету на Інститутській, потрапили також НВК №6 на Молодіжній та військкомат у центрі міста.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter