Новини
Суспільство

Водіїв на Хмельниччині штрафують через пасажирів

До адміністративної відповідальності у вигляді штрафів суди Хмельницької області притягують водіїв за порушення правил щодо карантину людей.

У транспортних засобах на території області правоохоронці під час перевірки виявили пасажирів, яких перевозили в автобусах без засобів індивідуального захисту.

Оштрафовано водія автобусу «Херсон-Плзень», в салоні якого у Летичеві виявили пасажирів без масок.

У Дунаївцях під час перевірки автобуса «Хмельницький – Кам’янець-Подільський» правоохоронці зафіксували не лише перевезення пасажирів без масок. Без засобу захисту був і сам водій.

Також у Дунаївцях винним у порушенні карантину визнали водія, який їхав за маршрутом «Москва – Кам’янець-Подільський». У салоні транспортного засобу також перебували пасажири без засобів індивідуального захисту.

До адміністративної відповідальності притягнули і водія автобусу «Neoplan» №122. Рухаючись трасою М-12, він перевозив пасажирів без масок.

Оштрафував Ізяславський районний суд і водія, який перевозив вдвічі більше пасажирів, ніж передбачено кількістю сидячих місць. Замість 16 пасажирів в транспортному засобі їх виявили аж 36.

Вдруге порушив правила карантинних перевезень водій у Хмельницькому. Його також оштрафували за перевезення пасажирів без масок. Вперше за таке порушення суд обмежився усним зауваженням.

Всіх водіїв рішеннями районних судів притягнуто до адмністративної відповідальності у вигляді штрафу у 17 тисяч гривень.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter