Новини
Кримінал

У Кам’янці побили комунальників

На працівників аварійної бригади напав мешканець будинку, в який комунальники приїхали на виклик. Двом чоловікам завдано серйозних тілесних ушкоджень.

Про інцидент повідомили у КП “Міськтепловоденергія”. Як йдеться у повідомленні, для проведення аварійно-відновлювальних робіт у будинок за адресою вул. Панівецька, 13 приїхали двоє фахівців. Поки комунальники оглядали обладнання у квартирі, з якої було здійснено виклик, із помешкання, що на іншому поверсі, прийшов чоловік і вдарив одного з працівників бригади декілька разів в обличчя.

В результаті обоє працівників аварійної бригади зазнали нападу, наслідком якого стали серйозні травми: зламаний ніс, чисельні гематоми, розсічення, садна.

На місце події викликали “швидку” та поліцію. Нападника не затримали, але протокол склали. Чоловіка буде притягнуто до кримінальної відповідальності. За словами інженера з охорони праці підприємства, нанесення шкоди здоров’ю особі, яка перебуває при виконанні службових обов’язків, є обтяжуючою обставиною.

Як зазначають у комунальному підприємстві, зневажливе ставлення до його працівників фіксувалося не раз, але напад на бригаду із застосуванням фізичної сили стався вперше.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter