Новини
Суспільство

Шепетівка проситиме про послаблення карантину

У голови Хмельницької ОДА та обласної комісії ТЕБ і НС хочуть просити дозволити здійснювати регулярні пасажирські перевезення в межах міста.

Таке рішення днями ухвалили на засіданні міської комісії з ТЕБ і НС. Потреба у відновленні руху громадського транспорту пов’язана з тим, що у місті гостро стоїть питання підвезення до місць роботи – працівників, до місць навчання – школярів.

Навчання у школах міста здійснюються в режимі очної та змішаної форми:

  • ЗОШ №№ 3, 6, НВК «ЗОШ-гімназія», НВК №№ 1, 3, СЗОШ №2 – 1-4, 5- 6/або 5 класи — очна форма; 6/або 7-11 класи – змішана форма.
  • ЗОШ № 4 – 1-4 класи, 5-9 класи (з польською мовою навчання з малою наповнюваністю учнів) – очна форма; 5-11 класи з українською мовою навчання з великою наповнюваністю учнів – змішана форма.
  • ЗОШ № 8 – 1-4, 5-7, 10, 11 класи – очна форма; 8, 9 класи – змішана форма.
  • Гімназія № 5 – 1-9 класи ( мала наповнюваність учнів) – очна форма.
  • Учні, яким організовано індивідуальну форму навчання (педагогічний патронаж), навчаються на очній формі.

Крім того, комісія потребує інформації про кількість мешканців Шепетівського району, які працюють у місті. Таку інформацію планують отримати у голови Шепетівської райдержадміністрації.

Нагадаємо, Шепетівка та Славута від понеділка – у червоній зоні епідемічної небезпеки. При цьому, обмеження у цих двох містах – найжорсткіші в області. Крім заборони на рух громадського транспорту в межах міст, на залізничних станціях не продають квитки на потяги та не здійснюють посадку у них пасажирів.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter