Новини
Суспільство

У Хмельницькому підлітки влаштували дискотеку на даху зупинки

Хмельничани вкотре обурються вандалізмом малолітніх містян та закликають поліцію як слід покарати хоча б когось з них за псування майна громади, аби інші в майбутньому думали, що роблять.

Коротке 15-секундне відео, на якому двоє підлітків вибралися на дах зупинки біля Ощадбанку та влаштували там танці, а третій, очевидно, їхній спільник, все це знімав з тротуару, виклали у групі Хмельницький LIVE.

Відео супроводжується лаконічною реплікою:

Якщо на зупинці “Ощадбанк” будуть пошкодження – знаєте, кому подякувати.

Коментуючи відео, хмельничани традиційно обурюються вандалізмом несвідомих хмельничан, які не лише не соромляться свого вчинку, а й, напевно, пишаються ним, якщо десь оприлюднили докази свого “відпочинку”. Здебільшого у коментарях лунають заклики знайти та покарати вандалів, аби інші добре думали в майбутньому, перші ніж псувати майно громади.

Також згадують у коментарях випадок, коли серед ночі молоді люди громили парк у центрі міста, а потім виклали відео також у соцмережі. Тоді поліція досить швидко вирахувала та притягнула до відповідальності молодиків.

Нагадаємо, зупинку біля Ощадбанку встановили ще 2018 року після того, як облаштували на цьому місці заїзну кишеню для громадського транспорту. “Кишеня” обійшлася міському буджету у 400 тисяч гривень, а зупинку встановив за свій кошт забудовник, який зводив багатоповерхівку неподалік.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter