Новини
Бізнес

Бізнесмени Хмельниччини освоюють «РРО у смартфоні»

Підприємці Хмельницької області зареєстрували 44 програмних реєстратори розрахункових операцій.

Так, у реєстрі програмних реєстраторів розрахункових операцій ДПС України обліковуються 4 юридичні особи. Ще 40 приватних підприємців області також обрали сучасний бізнес – формат для ведення підприємницької діяльності на спрощеній системі оподаткування.

Отож податкова служба області запрошує підприємницьку спільноту Хмельниччини активно підтримувати ініціативу ДПС України та використовувати зручні та інноваційні податкові сервіси, які допоможуть бізнесу розвивати якісні послуги та торгівлю.

У Головному управлінні ДПС у Хмельницькій області нагадують: з 1 серпня 2020 року всі бізнесмени мають можливість замість традиційних касових апаратів (реєстраторів розрахункових операцій – РРО) використовувати програмні касові апарати (програмні РРО). При цьому програмний РРО від Державної податкової служби став повністю безкоштовним, а встановити його можливо на смартфон, планшет, комп’ютер чи інший пристрій, який має ОС Android та Windows підключений до інтернету.

Важливо: підприємці не зобов’язані використовувати програмні РРО (ПРРО), а можуть продовжувати користуватися класичними. Також немає заборон та обмежень щодо застосування одним суб’єктом господарювання ПРРО поряд із класичними РРО.

Детальніше про програмні РРО – тут.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter