Новини
Кримінал

Нетверезого водія хмельницькі патрульні переслідували 30 кілометрів (ВІДЕО)

Аби зупинити порушника правил дорожнього руху, патрульним довелося наздоганяти його аж до Волочиського району. Водій-хмельничанин, тікаючи від погоні, проривався крізь штучні затори та таранив поліцейські автомобілі.

Надзвичайна подія сталася пізно увечері 7 листопада. На виїзді з Хмельницького патрульні помітили автомобіль Opel, який порушив правила дорожнього руху. Вимогу про зупинку, яку подали правоохоронці, водій проігнорував і почав тікати.

На шаленій швидкості автівка порушника вилетіла на міжнародну трасу М12 “Стрий – Знам’янка” і рушила у напрямку Війтівців. Тікаючи від переслідування, водій нехтував правилами, виїжджав на зустрічну смугу, створював аварійні ситуації, наражаючи на небезпеку інших учасників руху. Не зупинили порушника і штучні затори, які встановлювали на його шляху поліцейські. Аби оминути їх, водій їхав бордюрами та намагався протаранити поліцейські автівки.

Наздогнали втікача патрульні аж у Волочиському районі, у селі Бронівка, подолавши загалом під час переслідування 30 кілометрів.

У порушника – 38-річного хмельничанина – правоохоронці виявили ознаки алкогольного сп’яніння. Крім того, під час перевірки у нього знайшли згорток з речовиною рослинного походження, повідомляють у Патрульній поліції Хмельницької області.

На водія склали три адміністративні протоколи. Автівку порушника відправили на штрафмайданчик. На місце події викликали слідчо-оперативну групу.

Всього за вихідні патрульні виявили 14 водіїв, що перебували за кермом нетверезими або під дією наркотиків. З них 10 порушників зупинили у Хмельницькому, 4 – на трасі М12.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter