Новини
ДТП

У Хмельницькому водій на повній швидкості врізався в дерево (ВІДЕО)

Грубо порушивши правила, водій автівки спричинив ДТП у центрі Хмельницького. В дорожньо-транспортній пригоді, за словами очевидців, постраждав лише автомобіль. І дерево.

Мінімум двоє водіїв минулої ночі, схоже, переплутали вулицю Вайсера з гоночною трасою. Спочатку один легковик на повній швидкості промчав вулицею Вайсера у напрямку вулиці Кам’янецької, порушивши правила та не надавши перевагу в русі легковику, який рухався основною дорогою – вулицею Соборною.

Згодом ще один водій, порушивши всі правила, на повній швидкості промчав тією ж вулицею Вайсера, але вже в напрямку вулиці Свободи. Нагадаємо, вулиця Вайсера у Хмельницькому має переважно односторонній рух, тож нічний гонщик не лише перевищив швидкісний режим, а й, ймовірно, рухався вулицею назустріч поточному руху.

На щастя, автомобілів у нічний час на шляху водія не трапилося. Зате трапилося дерево на тротуарі на вулиці Свободи. В нього зрештою і врізався автомобіль. Як це було – очевидці зафіксували на відео.

За попередньою інформацією, у результаті ДТП серйозно постраждав автомобіль. Як зазначають свідки та очевидці, всі інші учасники ДТП залишилися живі.

Обставини ДТП з’ясовували на місці події правоохоронці.

Нагадаємо, вчора на вулиці Вайсера біля ТРЦ Квартал фура, яка виїздила з території торговельного центру, зачепила легковик, через що рух на частині вулиці був заблокований.

Принагідно, у соцмережах водіїв попереджають про затори на вулиці Кам’янецькій.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter