Новини
Надзвичайні події

У Шепетівському районі до палаючого потягу пожежники йшли пішки

Рятувальники, які приїхали ліквідувати пожежу локомотива вантажного потяга, який рухався з Шепетівки у напрямку Ізяслава, не змогли дістатися до місця пожежі на автомобілі. Знаряддя для гасіння вогню надзвичайники несли в руках.

Дістатися спецавтомобілем до місця пожежі, яка сталася вчора, 19 листопада, рятувальники Шепетівського району не змогли. Перешкодою на їхньому шляху стала… відсутність асфальтованого шляху на вулиці Лозовій у селі Городище Судилківської громади.

До залізничного полотна та палаючого локомотива надзвичайникам довелося йти пішки. А засоби для гасіння пожежі – нести в руках. Тож вогонь у потягу гасили за допомогою вогнегасників. Причини займання, яке сталося у потягу, наразі з’ясовуються.

До всього, спецавтівка рятувальників застрягла у багнюці і не могла зрушити з місця. Аби зменшити вагу автомобіля, довелося зливати воду. А також кликати на допомогу селян. Врятував автомобіль пожежників місцевий мешканець, який мав свій трактор. Він і витягнув техніку рятувальників з пастки. .

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter