Новини
Інфраструктура

Додаткові тролейбуси вийдуть на маршрут у Хмельницькому

Від сьогодні у мікрорайоні Гречани побільшає тролейбусів на маршруті №8. Додаткові машини пустять на вулиці, аби спростити хмельничанам пересування під час карантину.

Про організацію тимчасових перевезень пасажирів на одному з найпопулярніших маршрутів в обласному центрі йдеться у розпорядженні заступника Хмельницького міського голови Володимира Гончарука.

Дві додаткові одиниці громадського транспорту курсуватимуть між ВО “Алмаз” (Гречани) та вулицею Староміською (центр). Робота транспорту дозволена за умови наявності у водіїв, кондукторів, а також пасажирів засобів індивідуального захисту. Кількість пасажирів, яку дозволено перевозити у тролейбусі, – в межах кількості місць для сидіння, передбаченої технічною характеристикою транспорту, повідомляють у міській раді.

Нагадаємо, пільговим категоріям пасажирів у Хмельницькому радять до кінця року попіклуватися про отримання електронних квитків для проїзду у громадському транспорті міста. З 1 січня проїзд для таких пасажирів без е-квитка буде платним.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter