Новини
Кримінал

У поліції розповіли подробиці ДТП у Кам’янці, в якій загинули люди

За уточненою інформацією, у дорожньо-транспортній пригоді загинули двоє жінок. І це були, як зазначили у поліції, не перехожі, а пасажирки автівки, яка потрапила у ДТП. Водій та ще одна пасажирка – травмувалися.

Нагадаємо, про жахливу ДТП у Кам’янці-Подільському стало відомо вчора, 27 листопада, після 23.00. З усієї наявної інформації були лише фото з місця трагедії та інсайдерська інформація, оприлюднена у ЗМІ. Згодом з’явився відеозапис моменту трагедії з камер спостереження.

Попередньо зазначалося, що автомобіль збив двох жінок, які були в цей час на тротуарі. Проте, як повідомили у поліції, це були пасажирки автомобіля.

За інформацією правоохоронців, близько 22.10 на вулиці Лесі Українки водій автомобіля “Субару” не впорався з керуванням, внаслідок чого автомобіль врізався у літню терасу та перекинувся. Удар був такої сили, що двох пасажирок (35 та 42 років) викинуло з машини. 35-річний водій та ще одна пасажирка, 37 років, у ДТП отримали тілесні ушкодження та були госпіталізовані до міської лікарні.

Водій, якого затримали в порядку ст. 208 КПК України, наразі перебуває у медичному закладі під конвоєм.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter