Новини
Події

Діти Хмельниччини передали подарунки бійцям у зону ООС

Понад сотню святкових пакунків від вихованців навчальних закладів Хмельницької області доставлять військовим, які захищають Україну на східних рубежах. Готували подарунки як у школах, так і в дитячих садочках.

Власноруч виготовлені новорічні прикраси, іграшки та солодощі – все це діти зібрали та гарно, по-святковому упакували. На багатьох пакунках є написи – з якого саме навчального закладу поїде “святковий привіт” бійцям на Сході.

Яскравий вантаж лідери учнівського самоврядування передали сьогодні військовому комісару Хмельницького обласного військкомату полковнику Костянтину Радченку, аби він допоміг доставити їх за призначенням. Спочатку подарунки поїдуть до Слов’янська та Краматорська, а звідти – на бойові позиції.

“Така увага до військових, які перебувають на Сході, захищаючи нас – це те найменше, що ми можемо передати їм в такі ось передноворічні, передріздвяні дні, – зазначила заступниця голови облдержадміністрації Оксана Ситницька.

Військовий комісар пообіцяв: подарунки відправлятимуть на Схід найближчими днями, аби до 25 грудня військовослужбовці на передовій їх отримали, повідомляють у Хмельницькій ОДА.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter